Het masterprogramma Veiligheid en Digitalisering voorziet in de groeiende behoefte aan specifieke en interdisciplinaire expertise op het gebied van digitale veiligheid. Zowel studenten als professionals worden opgeleid om complexe veiligheidsvraagstukken die verband houden met digitalisering aan te pakken. Ze vervullen een essentiële functie tussen ICT, veiligheid en veiligheidszorg. Het programma heeft een interdisciplinaire benadering. Het thema wordt vanuit diverse perspectieven belicht, zoals bestuurskunde, techniek, ethiek en juridische aspecten

Voor wie is dit programma geschikt?

Studenten met een bacheloropleiding in Integrale Veiligheidskunde, Security Management, Bestuurskunde, HBO-ICT en Forensisch Onderzoek kunnen de master als eenjarige voltijdsopleiding volgen, zonder premastertraject.

Studenten met een andere bacheloropleiding kunnen voorafgaand aan de master extra scholing volgen en vervolgens de master als eenjarige voltijdsopleiding afronden.

Professionals, zoals (beleids)adviseurs en consultants binnen (publieke) organisaties, kunnen het tweejarige masterprogramma volgen, waardoor werk en studie goed te combineren zijn.

Na afronding van de master ontvangen deelnemers de graad Master of Science (MSc), vergelijkbaar met een universitaire master.

Meer informatie?

We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom ons masterprogramma. Als je geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via: k.j.p.truijen@saxion.nl

Initiatiefnemers: