Het evenement werd georganiseerd door dcypher in samenwerking met de Academic Cyber Security Society(ACCSS) en Cyberveilig Nederland (CVNL). Zij stelden een inhoudelijk sterk programma samen met volop mogelijkheden om presentaties bij te wonen en te netwerken.

Tijdens het evenement nodigde Fadime Kece van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat het cybersecurity werkveld uit om samen te werken aan het oplossen van het tekort aan talent. Daarbij presenteerden Mark Ruijsendaal en Jasmijn Al Kenany van onze partner Security Delta (HSD) en Ben Kokkeler en Leontien Kalverda van CVD - Centrum voor Veiligheid en Digitalisering huidige en toekomstige initiatieven uit de Human Capital Agenda Security.

Onze gezamenlijke deelname komt voort uit de Human Capital Agenda Security, die samen met zo'n 70 partijen uit heel Nederland is ontwikkeld en wordt uitgevoerd door nog veel meer betrokken partijen. Dit wordt ondersteund door de strategische alliantie die in juni 2023 werd ondertekend door HSD en CVD. Door onze krachten te bundelen willen we onze executiekracht op het gebied van knelpunten in de arbeidsmarkt voor cybersecurity versterken en de cyberweerbaarheid van Nederland vergroten.

Wij danken alle gesprekspartners voor hun input en inspiratie en zien uit naar verdere samenwerking in dit uiterst relevante werkveld.

Initiatiefnemers: