Op 2 april komen we in Oost-Nederland gezamenlijk in actie tegen digitale criminaliteit. Er worden die dag meer dan 100 activiteiten georganiseerd in de hele regio. Kom langs en word wijzer op het gebied van cybercrime, zodat jij niet het volgende slachtoffer wordt!

Check alle activiteiten op: www.echtnietvandaag.nl

Natuurlijk doen wij ook mee aan de actiedag. Op onze locatie in Apeldoorn vindt de tweede editie plaats van het Digital Security of the Netherlands Congres, georganiseerd door het Security Management Studentenplatform (SMSP) in samenwerking met Hogeschool Saxion.

Er zijn keynotes van Huib Modderkolk (Investigative Reporter bij de Volkskrant en auteur van ‘Dit wil je écht niet weten’ en ‘Het is oorlog maar niemand die het ziet’), Bruno Verweijen (verbonden aan Cyberweerbaar NL) en het cybercrimeteam van de Politie Eenheid Oost-Nederland.

Ook is er een stagemarkt en een netwerkborrel waar bedrijven in contact kunnen komen met studenten die openstaan voor een stage, afstudeeropdracht, traineeship of (bij)baan. Bedrijven en organisaties zijn van harte welkom om hierbij aan te sluiten en nieuwe talenten te ontmoeten!

Wil je meer weten over de verschillende partnershipmogelijkheden of over het evenement, neem dan contact op met j.nijhof@securitystudenten.nl.

Benieuwd naar een impressie van de eerste editie?

Bekijk hier de video!
Initiatiefnemers: