Onderwijsopdrachten

De HUB haalt uitdagingen binnen organisaties op, om deze vervolgens als onderwijsopdracht in de brengen. Na de zomer starten er verschillende groepen diverse studenten die aan (interdisciplinaire) vraagstukken gaan werken op het gebied van (fysieke) veiligheid en digitalisering. De eventueel boeiende en relevante uitkomsten van de vraagstukken kunnen de studenten via coaching vanuit de HUB, omzetten in business cases en hun vraagstuk verder uitwerken tot een professioneel product of dienst.

Ben of ken jij een organisatie waarbij er een mooie uitdaging te wachten waar je expertise vanuit onze kennisinstellingen bij kunt gebruiken? Neem dan contact op met Chiel de Nijs (c.denijs@saxion.nl)

Cybercheck scan

De komende tijd gaat de HUB de cybercheck scan voor het MKB aanbieden, waarbij je als organisatie inzicht krijgt in de verbetermogelijkheden op het gebied van cybersecurity.

Wil jij inzicht krijgen hoe cyberveilig jouw bedrijf is of wil je meer weten over de scan? Hier vind je meer informatie.

Ondernemerschap én ondernemendheid

De HUB scout boeiende en relevante uitkomsten van vraagstukken uit het MKB en kijkt of ze omgezet kunnen worden naar business cases. Daarnaast coachen wij studenten die ondernemen op het gebied van Veiligheid & Digitalisering, zoals Wietse Hendriks van GRA security. Wietse heeft IVK/SEC aan Saxion gestudeerd en is via het Saxion Centrum voor Ondernemerschap afgestudeerd in zijn eigen bedrijf. Opzoek naar trainingen over information security en riskmanagement? Wietse helpt je graag verder.

Geen ondernemende ambities hebben maar wel meer willen leren over ondernemende vaardigheden binnen je werk? De HUB faciliteert intrapreneurship sessies voor collega’s en studenten. Meer informatie kan je opvragen bij Lynn Spendel (l.s.spendel@saxion.nl).

Kennis sessies en evenementen

De HUB werkt samen met andere partners aan kennis sessies en evenementen, om kennis te verspreiden én elkaar beter te leren kennen.

Binnenkort staan er diverse evenementen op de planning, waaronder een netwerkbijeenkomst over Chatgtp, de Dag van de Ondernemer, een hackathon met HBO ICT en diverse lunchlezingen die voor iedereen toegankelijk zijn. Vragen of ideeën over onze kennis sessies en evenementen? Neem dan contact op met Elleke Lieverdink (e.r.lieverdink@saxion.nl).

Initiatiefnemers: