Bachelor Applied Data Science & Artificial Intelligence

Deze hbo-opleiding richt zich op toepassingen rondom data science en AI. De krachtige resultaten daarvan zien we in allerlei vormen: van gezichtsherkenning tot vertaalapps, van medische diagnoses tot anticiperen op criminaliteit, en van fraudebestrijding tot het beïnvloeden van wat we kopen, lezen en stemmen. Data-gedreven oplossingen voor maatschappelijke thema's staan binnen het vierjarige programma centraal. Dit vraagt om interdisciplinaire vaardigheden en expertise rondom data science en AI.

Mens én maatschappij

We leiden studenten op met passie voor techniek, die nieuwsgierig zijn en geïnteresseerd zijn in mens én maatschappij. Ze realiseren zich wat de waarde is van data, welke ethische aspecten eraan kunnen kleven. Kortom, professionals die op een creatieve, waardevolle, bewuste en rechtmatige manier werken aan belangrijke vraagstukken.

Meer informatie?

We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkeling van deze bacheloropleiding. Als je geïnteresseerd bent en meer informatie wilt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via: a.blootens@saxion.nl"Initiatiefnemers: