Bij het tot stand komen van deze opleiding is nauw samengewerkt met het werkveld en ook bij de uitvoering is dit het geval. Hierbij valt te denken aan grotere bedrijven, MKB, ziekenhuizen, politie en defensie.

Wat maakt deze Ad-opleiding zo bijzonder? Allereerst is het een tweejarige HBO-opleiding met een scherp profiel. Je wordt klaargestoomd voor functies als adviseur informatieveiligheid of (junior) security officer. De opleiding combineert fysieke en virtuele informatieveiligheid en legt sterk de nadruk op gedragsaspecten op individueel en organisatieniveau. Je werkt met authentieke beroepsopdrachten en krijgt volop ruimte voor je eigen professionele ontwikkeling.

Bovendien maakt de Ad-opleiding deel uit van een doorlopende leerlijn die begint in het mbo en doorloopt tot en met de master Veiligheid en Digitalisering. Ook biedt het mogelijkheden voor doorstroom naar HBO-ICT.

Wacht niet langer! Voor september 2024 is er nog ruimte! Schrijf je in en ontdek de enerverende wereld van informatiebeveiliging. Meer informatie vind je via http://bit.ly/3wWZ2yd of neem contact op met Bert Meendering via a.k.meendering@saxion.nl. Ook voor bedrijven en organisaties die meer willen weten: stuur mij een bericht!

Initiatiefnemers: