Waarom Apeldoorn?

Apeldoorn, de gaststad voor dit congres, is erkend als een kruispunt van kennis en ervaring op het gebied van veiligheid. Met dagelijkse bijdragen van duizenden professionals, innovatieve onderwijsinstellingen zoals Hogeschool Saxion, en toonaangevende centra zoals het Centrum voor Veiligheid en Digitalisering, is Apeldoorn de ideale setting voor het delen van inzichten en ervaringen over maatschappelijke veiligheidsvraagstukken.

Een dag vol kennis en inspiratie

Het programma kenmerkt zich door een mix van plenaire keynotes en interactieve workshops gericht op digitale, sociale en fysieke veiligheid. Met bijdragen van vooraanstaande sprekers zoals Prof. dr. Rutger Leukfeldt, dr.ir. Nils Rosmuller en Dr. Thom Snaphaan, biedt het congres een uniek platform voor actuele thema’s en toekomstige uitdagingen binnen het veiligheidsdomein.

Netwerken en samenwerking

Naast de inhoudelijke sessies biedt het congres uitgebreide netwerkmogelijkheden, mede mogelijk gemaakt door een expo ruimte en een banenmarkt. Deze zijn specifiek ontworpen om verbindingen te leggen tussen deelnemers, bedrijven en onderwijsinstellingen, en om nieuwe perspectieven op samenwerking te ontdekken.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in het vakgebied van integrale veiligheid: van alumni en huidige studenten van Nederlandse Hogescholen tot docenten, onderzoekers en professionals werkzaam in diverse sectoren van het veiligheidsdomein.

Deelnemen aan het Congres Integrale Veiligheid

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich gratis aan te melden en deel uit te maken van dit baanbrekende evenement. Voor meer informatie over het programma, de sprekers en registratie, bezoek de website of neem contact op met Frank van Summeren voor vragen over expo mogelijkheden en thema suggesties.

Sluit je aan bij ons op 8 oktober in Apeldoorn voor een dag die geheel in het teken staat van het verkennen van de toekomst van veiligheid. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om te leren van de experts, te netwerken met gelijkgestemden en je eigen bijdrage te leveren aan de veiligheidsuitdagingen van morgen.

Contactgegevens:

Voor meer informatie en sponsoring, neem contact op met:

Frank van Summeren

Email: info@alumniintegraleveiligheid.nl

Telefoon: 0615259534

Initiatiefnemers: